Vilodag

Skrivet 2013-02-21 Klockan 15:20:47

Blev inte alls som jag tänkt mig idag... Blev ingen tur till kumla, blev inget besök på vc och det blir ingen träning idag. Jag tar en vilodag från gymmet. Har ju ändå vari där 5 gånger redan den här veckan, och den är ju inte slut än heller så det ska nog hinnas med några fler vändor där.
Får dock lite ångest över att jag inte är ute och går eller nå när det är så fiiiiint väder!!! Hoppas det är det imorgon också, ska dra med bene ut då hehe.
Pratade med VC men fick ingen tid bokad för det är tydligen fullt i princip, och jag har ingen "akut" grej. Så jag fick förslaget att testa någon allergitablett för att se om det kanske är något jag är allergisk mot, inte för att jag tror det men det skadar väl inte att testa. Skulle höra av mig när alla inte är så sjuka??????
Jaja.
 
Idag sitter jag hemma och klipper, klistrar och skriver istället. Jag har ju samlat på mig typ en hel pärm full med recept och sånt, så jag tänkte att det kan ju vara lite kul att skriva ner det i en bok istället för att ha allt ligga och skräpa och ta plats. Värsta är att jag bli så fruktansvärt kall om fingrarna när jag sitter såhär och pysslar. 
 
Älsken kommer hem ikväll också, skönt! Blir väl till att fixa nå käk tills dess och sen får vi väl se om vi kommer oss för med något eller om det blir en såndär ångestfylld slöig kväll i soffan bara. haha, får lite ångest över livet när jag inte gör något.

Ajja´åter till klistret!
 
 
Jag måste vara det vackraste som existerar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se