MRL

Skrivet 2013-02-20 Klockan 23:04:56

Så himla duktig jag är. Gym i måndags, gym igår och yoga/lates på kvällen, gym och MRL idag... Mage, rumpa, lår alltså. Jobbigt var det, tror jag kommer ha träningvärk imorogn iaf, haha. Imorgon har jag bokat in på mig ett TRX pass igen.. läskigt, men det som inte dödar det härdar. Ska bli så jäkla fit på det där asso, haha.
Annars så ska jag hjälpa mamma att flytta ut lite grejer ur sin lilla källare i kumla. Hon ska ju flytta hem verksamheten.
Får se om jag kommer till kumla dock. Det är NOLL bensin i bilen och ja, jag har ju inga pengar och frågade bene om han kunde föra över en slant men då hade inte han råd att köpa tågbiljett hem imorgon, så vi får se hur det ska gå till. Hade det varit sommar och jag hade haft en bra cykel då kunde jag ju ha cyklat, men syyyyyynd att det inte är så.

Måste ringa till vc imorgon också. Mina "utslag" eller vad det är jag har i ansiktet blir ju typ bara värre och värre nu, trött på det. Har ju haft det i typ 1½ år nu så kanske är dags att göra något åt det. Och vet inte riktigt vad jag ska göra, har testat det mesta för att det ska försvinna... visst det har ju blivit lite bättre ibland men sen kommer det ju tillbaka. Så jag hoppas väl på att få något utskrivet för skiten... aja men men.
 
Nu är det dags att hoppa i sängs, skööööööööööönt! Nattinatti!
 
 
...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se