Svullen

Skrivet 2012-01-30 Klockan 21:21:19



Sitter och taggar för att köra ett pass yoga. Men känner mig så himla mätt och svullen så det känns som om jag böjer mig framåt så kommer maten jag ätit under dagen upp igen. Igår var jag illa mående typ helda dagen, kändes som jag hade spyor som låg och tryckte på i halsen. BLÄ! idag har jag ockås varit illamående till och från hela dagen. Sjukt jobbigt!
Har ännu en gång slutat med p-piller, för jag tror jag mår dåligt av dom?
Hade ju ett uppehåll ett tag och då kände jag mig mycket bättre, men så började jag med dom igen och nu mår jag ju dåligt? Så ska testa utan igen och se om jag mår bättre. Annars vet jag inte vad det kan vara? Trött på att gå runt och vara dålig jämt.
Hoppas i alla fall att jag mår bra på fredag för då är det strömpis som gäller! Michaela och jag fyller ju år den 4&5. Hon den 4 och jag den 5, så vi ska ha fest på strömpis tillsammans! Har bjudit in massa folk och hoppas verkligen att det blir en bra kväll!
På lördag kommer släkten hit, hoppas jag, har inte bjudit dom än med måste väl ta tag i det. Då blir det kakor, kaffe och tårta!
Jisses asso vad gammal jag blir, 20 bast. Fast nej.. 20 känns fortfarande lite tycker jag. Har levt ynka 20 år liksom. Fast sen beror det ju på hur man ser det. Det är ju en väldigt kort tid man lever om man tänker på hur länge man ska vara död. Fast sen tror ju jag att själen vandrar vidare så det är ju bara kroppen som förlorar sin energi.
Mamma fick i julklapp av mig och lillebror en prenumeration på tidningen Nära som är en tidning om andlighet och sånt där. Första tidningen kom på posten idag, så har suttit och bländrat igenom den. Står mycket intressant i den faktiskt. Om man är intresserad dårå.
Kände att jag blev mer motiverad att dra igång med yogan igen, som liksom har hamnat på hyllan senaste månaderna. Jag funderar på att gå en kurs i meditation också hos en utav mammas kunder som hon har.
Tror jag behöver komma bättre överens med mitt inre och min energi och mitt...ja.. vad säger man? Andliga jag?
Haha. Men men.

Jag skrev ett tränigsschema åt mig själv förut för den här veckan. Så nu ska jag ta fram yogamattan så jag kan bocka av det från denna måndagens pass.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se