HTC = baaaaajs

Skrivet 2012-01-23 Klockan 20:56:47



Tjenis!


Idag har Hannis Pannis varit i skolan! Det var skönt att komma igång igen! Kände mig till och med pigg när jag vaknade imorse... innan klockan ringde! Gaaalet!
Har iofs inte fått så mycket gjort kanske men i alla fall. Har fixat lite förberedelser inför screentrycket och sådär.
Imorgon ska jag trycka lite har jag tänkt, ska ta med mig nå tråkigt klädesplagg och bättra på.

Kom hem och drack lite te. Såg att Village har utförsäljning så blev jätte sugen på att åka dit, men det var ingen som ville följa med. Sen kom mamma hem och hade varit på marieberg och fyndat på rean, köpt sånt där som jag vill ha. Blev på dåligt humör, bla bla bla. Efter en stunds tjurande som ett litet barn sa pappa att han kunde väl följa med då. Så efter att vi ätit så åkte pappsen och jag iväg en sväng. Hittade NADA på Village! tråkigt!

Hämtade ut min skrot telefon på telia! Sjukt besviken är jag! Min mobil är ju "fuktskadad" och går inte att laga, och det går inte på garantin... Har ju inte haft skiten i någon fukt?! Möjligtvis pratat ute i regnet men kan man inte använda telefonen efter behov så att säga då borde det ju i alla fall stå med att "kan inte användas utomhus på grund av att telefonen inte tål regn, snö eller någon form av lugtfuktighet".. Tycker synd om dom som bor i länder där luftfuktigheten är hög, dom måste köpa nya mobiler rätt ofta, eller går dom runt med dom i plastpåsar? Riktigt dålig kvalle! Har skickat ett mail till HTC nu och berättat det här och sagt att jag vill ha en ny mobil eller pengarna tillbaka. Asso det jobbigaste är ju att jag har ett HELT ÅR kvar att betala av på telefonen också! ÅÅÅH! Blir så ledsen.... lämnar det här ämnet nu, annars får jag en hjärtattack snart.

Gick efteråt in på kappahl, kom ut med tre tröjor och en lång svart blus... för 350 kronor! Tyckte det var bra!
Så då blev jag på lite bättre humör igen. Sen pallade vi inte mer och åkte hem. Det är det bästa med att åka med pappa, eller benjamin.. att om jag tröttnar fort så tycker domdet bara är bra. Men för det mesta är dom rätt jobbiga att ha med, haha.

Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och typ glo på film! Helt slut!????

Trevlig kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se