Jobbig natt/dag

Skrivet 2012-01-19 Klockan 19:00:50

Finns inte mycket vettigt att läsa här, bara så du veeeeet!

Inatt har jag inte sovit mycket. Låg vaken mellan 2-4 och bölade... ingen anning om varför. Antagligen en blandning mellan trötthet och att jag är sjuk. Somnade och låg vaken från halv 6, sen när mamma kom hem från jobbet halv 8 då gick jag upp och drack te och åt en macka... sjukanmälde mig och sedan gick jag upp till sängen igen. Där låg jag och glodde ett par timmar innan jag tyckte det var dags att sätta på sig lite kläder. Kände inte riktigt för att åka till vc (vårdcentralen) i morgonrock.
Bokade om tiderna så jag hade båda tiderna idag sitället. Den första 14:45 och den andra 15:45.
Träffade två sköterskor först som försökte komma på vad det är för något jag har i ansiktet... ingen som vet.
Skulle fråga läkaren tyckte dom.
Klar efter typ 5 minuter där inne. Sen så satt jag och väntade... och väntade... och väntade... och väntade... klockan blev 15:45, klockan blev 15:55, klockan blev 16:05... 16:10...16:15...16:20.... Då gick jag till receptionen och frågade om dom hade glömt mig, det hade dom inte, det var visst läkaren som brukade vara lite seg... (lite?)
16:30 typ fick jag komma in... berättade vad jag hade för problem... han muttrade lite och skickade iväg mig till labbet för att ta prover för och se om jag har någon bakterie i magen.
16:45 fick jag komma in där och då stack den elaka tanten mig i fingret. Sen fick jag vänta ytterligare 15 minuter för att komma in till läkaren igen. Sen vet jag inte riktigt vad vi kom fram till för jag fattade inte vad han sa, och jag vet inte om han fattade vad jag sa heller. Hade iaf ingen bakterie i magen, så jag fick några tuggtabletter att äta och se om det blir bättre med dom. Frågade om mina utslag också och han sökte på Dermatitis herpetiformis... trodde att det kanske kan vara en "snällare" form av det. Så fick någon gel utskrivet också.
Tackade och åkte därifrån sist av alla... utom dom som jobbade där då. Dom väntade i princip på att jag skulle bli klar så dom kunde släcka och åka hem.
Jag åkte ner till apoteket och tog en nummerlapp...148. Kul... 132...133..134...140...145..147... 148!! Äntligen!
Hämtade ut det jag skulle, köpte även med en nozoil till min hemska näsa som är typ dubbelt så stor som vanligt.
Och sen åkte jag hem!!!!! Äntligen!!!!
Kollar igenom dom där grejerna och ja då är ju den där gelen för finnar typ? Den torkar ut huden. Hur.tänkte.han.då? Jag är ju redan som en halvrutten torr apelsin i ansiktet.
Och dom där tuggtabletterna var det vidrigaste jag har tuggat på tror jag! Det svällde upp i munnen och smakade typ.... järn... eller nått.
Nej den här dagen har inte varit så himla lyckad alltså. Tur att det fanns lite trevlig personal och trevliga gamla tanter och gubbar på vårdcentralen man kunde prata med. Och så fick jag smörgåstårta när jag kom hem!
NU är det så att jag tänker bosätta mig i sängen med en kopp te och titta på film resten av kvällen.

Hoppas du haft en bättre dag! Godkväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se