2012 - det nya livet

Skrivet 2012-01-05 Klockan 10:43:31

Välkommen tillbaka till mig själv säger jag! Hoppas alla hade en fantastisk nyårskväll och att detta blir ett glatt och friskt år för er!

Som jag har sagt alla år nu i... ja flera års tid. Det här året SKA jag bli nyttig, hälsosam och börja mortionera mera.
Så i år tänkte jag att... jag kör på samma!
I år 2012, så heter jag hurtiga sofia... vi kan låtsas det i alla fall. Sofia gillar allt, hon klagar aldrig, hon är alltid glad ovh vänlig. Jag tror ni kommer gilla henne. Kanske.. vi får se. haha

Nej men såhär är det, eftersom jag har haft funderingar på om jag är lite känslig för gluten så har jag lagt av med allt sånt. Inget bröd och ingen pasta. Då får vi hoppas att min mage blir lite gladare i alla fall.
Jag ska kolla upp om det är så att jag är känslig för gluten men fram tills dess så kan det ju inte skadda att hoppa alla dessa underbara smörgåsar och kaffebröd och pasta osv. Ajabaja!

Det är en månad kvar idag tills jag fyller 20! Det ser jag framemot, även fast födelsedagar inte alls är lika mycket att hurra för som det var väl 15 år sedan. Då var det mycket roligare!
Nu uppskattar man det man inte uppskattade lika mycket då kanske... att få träffa alla fina människor som man känner. Släkt och vänner. ♥




And so life goes on...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se