Jullov!

Skrivet 2011-12-20 Klockan 17:49:41

Nu har man åter igen jullov. Jag som trodde att förra jullovet skulle bli mitt allra sista, men icke!
Avslutning i skolan idag. Själva "avslutningen" med hela skolan i aulan var riktigt tråkig faktiskt. Hade väl sina små ljusastunder men inte ens hälften så mysig som den va på tullängen. Fick ingen direkt julkänsla. Men men.
Det hela vägdes upp av ett stor julbord till lunch i alla fall! Åt tills jag nästan sprack,mycket gott var det, och mycket mat! Lite "mingel" som dom kallade det i ateljén innan vi fick åka hem.

Fick med mig hanna och kajsa på kroken hem en stund, så vi satt och snackade skit en stund innan deras buss kom och ja efter det har jag inte gjort mycket. Jag åt mat här nu för ett litet litet tag sedan, och nu är jag sådär sprickmätt igen. Så jag har bäddat ner mig i sängen och tänkte ladda ner någon rolig serie man kan glo på nu under lovet. Inga tips?

Nej, men annars tar jag nog fram lite garn och virkar mig något fint. Kikar runt lite på kläder här också. Funderar på vad man ska klä på sig på nyår, jag tänker svart klänning. Och eftersom min svarta lång klänning råkade ut för en liten olycka under höstlovet så skulle det sitta fint med en ny. Denna kanske?





Kommentarer
Postat av: Kajsa

Skrivet 2011-12-21 Klockan 22:28:55
private practice, hart of dixie, ringer och body of proof är några nyligen börjat titta på :) private practice är den ända som är äldre [fem säsonger].


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se