Grå och trist som vädret

Skrivet 2011-12-09 Klockan 11:36:04

Imorse vaknade jag vid kl 5 och fick typ panik... kändes som någon satt på brötet på mig. Jag kunde ju andas men det kändes som luften inte kom längre än till halsen. Det kändes nästan som att luften som blev kvar i halsen tryckte på kräkreflekterna och jag blev jätte illa mående. Jag satt, jag låg jag stod men det blev ingen skillnad. Tillslut hängde jag över sängkanten för att kunna sträcka ut bröstet. Det var som om någon tryckte ihop bröstkorgen på mig, och så höll det på en timme ungefär.

Så här har jag känt till och från sen i tisdags, då jag åkte hem från skolan lite tidigare med typ gråten i halsen och halvt svimmfärdig. Fattar inte vad det är för fel?
Eller är jag bara hypokondisk och inbillar mig allt? Men varför kommer det så plötsligt för då? Jag KÄNNER ju att det trycker och gör ont? Men sen försvinner det ju ett tag och sedan kommer det tillbaka. ÄH! Orkar inte.

Ringde ett samtal i tisdags då också när jag kom hem och beställde tid hos en kvinna för healing. Så måndag eftermiddag är jag i örebro och blir healad, och hoppas på att jag känner mig helt återställd på kvällen.
Hon är homeopat och healer, och ja jag tror på såna där häxtkonster som vissa tycker att det är.. energier och naturläkekonst och allt vad det nu kallas.
Och det känns som jag kommer få mer hjälp hos henne än om jag ringer till vårdcentralen, för dom har ju inga läkare och dom har inte tid, och bla bla. Men känner jag mig inte bättre på tisdag då ringer jag 1177 och begär att få komma in och bli undersökt iaf. Men som sagt... jag är säkert bara hypokondrisk. Men ialla fall? Det SUGER att ha ont i bröstet titt som tätt! Inte konstigt att jag oroar mig när det känns som jag inte kan andas? Men jag vet inte det kanske är vanligt?

Jag sitter i alla fall hemma idag och dricker ingefärste med pepparmyntsolja och röd solhatt. Det är gott och sägs ju vara bra för både det ena och det andra. Missar våran lilla utflykt vi skulle ha idag tyvärr, men jag får väl åka själv och kolla på utställningen på örsta galleriet.

På tal om något helt annat nu så är det sjukt tråkigt väder ute. Det är lite snö på marken, men nu blåser och regnar det här. Riktigt trist och grått ser det ut idag. Precis som jag, grå och trist. Ska nog ta ett bad nu och hoppas på att jag känner mig som en ny person efteråt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se