Söndag

Skrivet 2013-01-06 Klockan 19:13:56

Helgen har lidit mot sitt slut och bene och jag har satt oss till rätta hemma i soffan.
I fredags åkte vi till Ekeby för att byta tillbaka till våran bil. Blev bjudna på mat hos benes päron och sen plockade vi upp två små muppart och åkte vidare hem till oss. Blev lite "djupa" samtal om diverse privata saker och bara allmänt trevligt! Alltid lika kul ju att träffa bästa ♥
Lördag så blev det däckbyte på bilen och sedan vidare till Ekeby för lite julfest i nävesta, mycket trevligt!
Hemma i hallsberg ännu en gång. Tog trappan upp en våning för ett kort litet besök hos grannen innan vi tillsist kom i sängs.
 
Idag har vi varit duktiga och handlat, pantat burkar, lagat mat och haft besök. Jag plockade nämligen fram lergrytan, som endast blivit använd en gång innan och gjorde lite fransyska och sånt där gott gott i. Sen kom mamma och pappa över på lite middag.
 
Imorgon åker Bene tillbaka till stockholm igen och jag blir alldeles ensam här hemma. Suck!
Så himla tråkigt!
Jag ska i alla fall ägna veckan åt att ringa maaaassa samtal till divers färetag för att tigga jobb. Jag ska baka bröd och måla lite. Ta en sväng till kumla för att ligga i värmetunneln. Träna ska jag också göra!
För att vara arbetslös så känns det ändå som jag ahr saker att göra hela tiden typ. Inte konsstigt att jag blir "överhettad" så fort jag får ett jobb eler något att göra på dagarna, haha. Men vill ha ett jobb!
 
Aja men ska nog sätta fart på sims och spela lite, hehe :)
 
 
 
Pluttetussan ♥
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se