Söndag, igen

Skrivet 2013-01-13 Klockan 13:14:16

Sammanfattning av helgen - Soffa. Och massa snorpapper! Riktigt segt har det varit, men bene är väl nöjd iaf. Jag föreslog att vi skulle åka en sväng, då sa han "jag satt precis och tänkte att, vad skönt med en hel helg utan att göra någoting"........................................... kul kille. 
Jag ska nog tvinga med honom ut sen i alla fall. ´Kanske åka en sväng till ekeby,eller kanske marieberg? 
Aa vi får se. Inte tänker jag sitta här och glo på vinterstudion hela dagen i alla fall. 
 
Tänk vad bra det skulle vara om man hade råd med ett gymkort. Senast så var det ju på gymet precis här nedanför men det sög ju... Och jag vill kunna gå på såna där roliga pass! Så om någon känner såhär "åh vad jag känner för att vara generös idag och ge bort något till någon" Ja då kan du få köpa ett gymkort till mig!
Ska försöka komma igång och springa när jag blir frisk. Tänkte att jag skulle få uppleva den där känslan som alla snakar om... att kunna springa så länge man vill och tycka att det är skönt. Nu springer jag 20 meter och sen dör jag.
 
Förresten, om någon funderar på att testa nezeril, gör inte det... eller om ni vill ha en rejäl näs och hjärnsköljning så gör det. Jag får så himla ont i huvudet av det, det bränner liksom i hela pannan och i hela näsan. Mina hjärnceller simmar nog ut ur öronen varje gång.
 
Jaja, så ligger det till. Nu ska jag............forsätta sitta i soffan. Nej, ska nog dra med bene ut!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se