Namnlös

Skrivet 2013-01-08 Klockan 18:44:27

God kväller!
Här sitter jag i Ekeby och har det tråkigt! Kom hit vid 12 förut idag och har varit sällskap åt hunden, medan mamma sov. Tog med en bit bröd som jag bakade igårkväll, det blev jätte gott! Så när mamma vaknade blev det lite kaffe och macka. Tog en promenad med hunden nyss och nu vet jag inte riktigt om jag ska stanna eller om jag ska åka hem till hallsberg.... tror nog bestämmt att jag blir kvar här i natt. Ska skriva ut lite personligabrev och CV och så ska jag åka en sväng imorgon och dela ut. Måste ju ha ett jobb snart!
Satt häromkvällen och kollade lite folhögskolor, hittade väl några intressanta kurser som jag har tänkt att jag ska söka till i alla fall. Bara utifall att liksom... om jag inte har nå jobb efter sommaren så kan jag ju lika gärna plugga lite... right?
Jag hoppas att mamma inte ska bada när hon vaknar för då tänker jag nog ta mig ett varmt bad då! Vore så skönt!
Fick plötsligt så ont i halsen förut så jag drack lite honungsvatten, inte för att det hjälpte men. Då kanske ett varmt bad hjälper lite.
 
Nej men annars tänkte jag slå på en film och sen sova tidigt i kväll... Igår somnade jag nog inte förens vid 3 eller nå.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se