Sängläge

Skrivet 2013-01-15 Klockan 22:59:08

Här ligger jag i sängen hemma i ekeby. Skönt att jag kan åka hit om jag känner mig ensam när bene är iväg och jobbar i bajs-sthlm. Tycker allt att han kan få fast anställning i Örebro nu!!!!
Idag har det inte stått mycket vwttigt på schemat. Eller jo det har det väl men det har inte blitt av.
Har istället ägnat några timmar till att skotta snö och badat hund. Jag tycker ju inte att det är helt fel. Brönna lite kalorier på att skotta snö tycker jag är ganska kul så, haha.
Sen att mamma bakade bröd förut idag gjorde ju att kalorierna var tillbaka lika snabbt. Typiskt!
Jag skulle ju inte äta massa sånt där! Speciellt inte förens någon vänlig själ där ute vill betala ett gym-kort åt mig! (Hallå?!) Någon som skulle vilja vara med och träna som en liten "kick i baken" så är du mer än välkommen att kicka mig i arslet!!!!
Aja! imorgon MÅSTE jag ringa lite samtal! Uscha!! Vet inte vad jag ska säga, men det får bli det som slinker ur mun. Och öum... träna! får gå ut och springa i snön eller något.... bygga maaaaaaassa snögubbar och göra snöänglar eller något. Synd att skidor är sämst.. haha.
Jag som sa för någon vecka sedan (ironiskt) "vad synd att det inte är någon snö, jag som hade tänkt lära mig åka skidor i år"  hrrrmmmm!!! *host*
Kanske borde satsa på det i alla fall? Men jag ligger ju mest på marken och tjurar, haha. Nej.. skridskor! Där har vi det! Ingen som är sugen?
Ska nog fixa en dag i pulkabacken om inte annat. hihi.
 
Nähäpp, nä det var nog det!
Over and out!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se