dra mig på en liten vagn...

Skrivet 2013-01-02 Klockan 16:19:59

...till sjukhuset. Mår blö! Igår kväll fick jag helt plötsligt akut ont i käkarna. Kändes som dom skulle låsa sig eler börja krampa. Det har fortfarande inte gått över, utan jag ligger hemma med värsta huvudvärken, ont i ögonen, ont i öronen, ont i käkarna, ont i nacken och så lite ont i halsen på det ockå.
Jag skjutsade mamma till kumla tidigare idag och när vi kom in i kumla blev jag spyfärdig.och svimfärdig. Så låg kvar i soffan nere hos mamma och mådde dåligt och sen fick hon skjutsa hem mig.
Känner mig svullen i hela skallen och har något bakom ena örat som är svullet... eller något?  Känns som att det skulle kunna vara en fet blodådra eller nå. Usch vad besvärligt!!!! Helt slut känner jag mig.
 
Jag hoppas att det har gått över till imorogn annars får jag väl rnga jourupplysningen och fråga om det går att göra nå åt det. Hjälper ju inte med värktabletter såklart.
 
Annars tror jag John och hans vän tänkte komma hit sen en sväng. Alltid lika kul att träffa john, och man får väl passa på nu när han är hemma från Israel en sväng. Hoppas bara att jag inte smittar dom om det är nå sånt.
 
Annars så är det väl rätt bra. Bene och jag låg uppe till typ 3 igår och glodde på film. Sent som vanligt. Kom iaf upp före 12 idag, haha. Måste verkligen försöka vända dygnet rätt igen och komma upp i tid.
 
´
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se