Tisdag - en dålig dag idag

Skrivet 2011-09-13 Klockan 22:52:17

Japp, dagen har varit sådär. Fick ont i magen redan igår eftermiddag och vaknade imorse med ont i magen, så jag låg kvar en stund extra idag... eller ja typ till 9 i hopp om att det skulle gå över, men icke. Men jag drog mig till skolan i alla fall, 1½ timme efter att vi börjat men jag tyckte jag var duktig som kom iväg. Mest för att Hanna bad så snällt, haha.
Väl i skolan så börjar jag med att skära mig på kniven som jag täljer min trähand med. Tydligen så dög inte trähanden åt knivken och den bestämde sig för att pröva lyckan på min... det var blod överallt! Eller nej...
Men dagen fortsatte inge bra. Svarven/fräsen/grejen som jag skulle använda till min skärbräda var kapput så det blev inget med det, och efter några fler hack i handen så gav jag även upp det. Med ont i magen, sår på händerna och frusen kom jag hem och bäddade ner mig i soffan under pläden.
Mamma gjorde soppa till middag, det var gott gotti gott gott, värmde gött i maggen. Tog mig ett varmt bad här på kvällen också, det var skönt.     

Nu kommer visst John Blund, godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se