Skola, sims, virka och läkerol

Skrivet 2011-09-05 Klockan 16:37:27

Så ser min dag ut idag. Vaknade ju i alla fall bredvid pöjken, det var bra. Sen tog jag bilen till Kävesta, och det är jag glad för, för när vi slutade så spöregnade det, vilket det gör fortfarande.
Nu sitter jag i soffan och spelar sims och virkar, om vart annat. Morgondagen kommer väl se ungefär likadan ut.
Har förövrigt en igelkott i halsen... känns så i alla fall... jätte jobbigt! Men når ju bättre idag än vad gjorde igår. Igår trodde jag att jag skulle döööö! Hade så ont i hela kroppen, och ja det var träningsvärk efter att bene och jag var ute och sprang i lördags, men i alla fall... det var typ träningsvärk x1000. Men sen hade jag nog feber också. well well...

Idag har jag fortsatt med min trähand, den börjar faktiskt ta form nu, skööööööönt! för jag håller på att tröttna på den. Tänkte ge mig på att göra en skärbräda sen, i någon rolig form eller något mönster eller så, får se helt enkelt.

I torsdags lekte jag hjälte btw. Det var ju värsta stormen, typ syndafloden. Det började med att blåsa och spöregna, som sedan gick över i hagel och åska. Och jag som tycker det är as kul med lite annorlunda väder tog fram kameran och försökte fota haglet, och då när jag står där ute på trappen och ska ta kort så hör jag världens smäll, och asso det var precis ovanför huvvudet på mig, jag kissade nästan på mig kan jag ju meddela. Ja men i alla fall, sen tänkte jag inte mer på det utan gick in och stänge dörren, sen såg jag i fönstret att det rörde sig något där ute så jag öppnade dörreen och då ramlar det en stor gren rakt över vägen precis utanför huset här. En stackare fick den på bilen, fast inga större skaddor. Pappa och jag gick ut i ovädret för att dra bort trädet från vägen, och samtidigt så blev det ju värta bilkön. Det var en kille som hoppade ur traktorn och hjälpte till, och sen kom det en till man och hjälpte till. Men de andra mupparna som satt kvar i bilarna och såg dumma ut dom kunde allt inte dra sina arslen ur bilarna, dom satt minsan kvar och glodde medan vi fick dra bort den där skiten. Dålig stil av folk... kan ju undra om dom stått kvar här ute än om vi inte hade gått åt och flyttat påt, en tanke jag har bara.

Intressant fakta.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se