Hjälp?

Skrivet 2011-09-25 Klockan 22:36:00

Helgen har varit, tja ungefär som alla andra helger. Igår åt vi i alla fall väldigt god mat. Kocken Tärnqvist, Benes broder lagade mat. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Efterräten stod Mamma Tärnqvist för. Men jag åt i alla fall något jag aldrig ätit förut, och det var förvånansvärt gott, blåmusslor. Det var förrätten det, serverades med vitlöksbröd. Trodde jag skulle tycka det var äckligt faktsikt, men testa måste man alltid göra och ja det visade sig ju inte vara helt tokigt.
Till varmrätt bjöds det på entrecote och en mycket smarig salsa och grillade grönskaer. Och så äppelpaj till dessert!
GÖTT!

Idag har jag haft skit ont typ under revbenen på vänster sida, under bröstet... jag får det till och från och jag får panik, det känns ju som jag ska få en hjärtinfarkt eller något. Fattar inte vad det är jag har int i... om det är hjärtat eller om det är typ mjälten eller något sådant? Imorgon bitti ska jag i alla fall ringa vårdcentralen ovh begära att dom tittar på mig, för jag är trött på att det hugger och gör ont varje dag. Jag har lite "fobi" för smärta... eller saker jag inte vet vad det är. när det gäller min kropp alltså. Jag får panik" Kan inte andas och känns som jag ska dö typ. Jätte jobbigt är det!
Ingen som kan hjälpa mig att förstå vad det är????????

Hemma från skolan kan jag inte heller vara, kan ju inte riskera att mista de fjuttiga 1050 kronorna jag får. Och imorgon ska vi ha keramik också! Vill ju inte missa! ÅH! Livet är hårt!

Men ja, ingen som kan ha någon idé om vad felet är med mig? Jag är trött på att ha ont jämt och ständigt!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Skrivet 2011-09-26 Klockan 06:39:51
Jag har exakt likadant! Det är jätte läskigt. Jag har bara pratat med skolsyster på skolan och hon sa att det inte var något farligt och att det förmodligen kom när jag är stressad. Det känns som nån sticker en kniv i hjärtat typ...

URL: http://Ellenmillard.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se