Into the Motherland the German Army March!

Skrivet 2011-09-08 Klockan 17:47:08

Torsdagar innebär konsthistoria på Kävesta, rätt segt att börja dagen med det faktiskt. Man orkar inte riktigt lyssna. Konsthistoria har vi fram till fm fikat, efter det är det aktuellt/valämne varannan vecka. Nu har vi haft aktuellt två veckor på rad, och det har varit ganska drygt faktiskt. Första veckan var det politiker som var där och hade debatt, och idag så var den en advokat som var där och talade. Detta har vi fram till lunch och efter lunch är det typ "mötestid" eller "gör vad du vill" tid... Idag åkte jag och Hanna (jag är faktiskt varken schizofren eller talar om mg själv i tredje person) en sväng till marieberg. Målet för mig var att köpa en present till Benjamin som fyller på söndag. Jag lyckades!
Kom hem med en skjorta från klädjätten också, ja jag vet klädjätten, usch va B... men vadååååå? Bryr jag mig? Höhö, nääää! Hittade en present till mamma också, som jag inte köpte och nu har jag glömt vad det var... bra minne.
När jag kom hem så satt jag kvar i bilen en stund, för jag tycker det är så skönt att bara sitta där... ringde pappa och frågade när han skulle komma hem och så försökte jag få tag på mamma ockå, men hon svarade ju inte, och har ännu inte hört av sig. Sen öppnade jag dörren, tryckte ner låsknapparn (för jag har inget cetrallås på min bil) stängde och gick sedan för att låsa upp dörren. Men neherru! Det blev svårt för nycklarna satt kvar i tändningen (heter det så?) i bilen.
Jippie! så jag satt på trappan här ute i en och en halv timme innan pappa kom hem och kunde släppa in mig, haha.
Tur var det väl att det inte regnade i alla fall.

Alltså, var är mamma? Jobbar hon? Jag får panik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se