Thursday

Skrivet 2011-03-31 Klockan 16:38:18

Dagen började med att jag fixade mig, åkte till älsklingen en sväng för att låna hans FM-sändare, fick även veta att han vunnit en resa till Madrid 6-9 Maj för två personer! Fotboll, hotell, guidad tur och massa mys. Så jag måste pallra mig iväg och fixa pass, men sjuuukt kul! Hotellet
Efter de glada nyheterna bar det av mot skolan. Har fixat med mina glasskålar, fotat glasunderläggen och fixat med marknadsföringen. Måste fixa en förpackning till glasunderläggen, en annons, och en folder, och allt ska vara klart nästa vecka, hur ska jag hinna?! Har gjort visitkort i alla fall.
Under lunchrasten så blev det glass ute i solen, och ja jag vet att jag fuskar massa nu när jag ska vara nyttig och allt. Men den här veckan har varit jobbig, så ja det blev en fuskvecka helt enkelt.
Ska sätta mig på cykeln lite senare och cykla en timme minst i alla fall. Och så ska jag förresten köpa crosstrainer i helgen! Får ju en för ett himla bra pris av en tjej som var med i likabehandlingsgruppen innan hon tog studenten.
Sen ska jag stå på den varje dag! haha.
OCH så har mammas nya maskin kommit idag, pappa var och hämtade den förut så nu kan jag ligga i den varenda dag också! ÅH så skönt! Kolla hennes hemsida så får ni se vad det är för kul, Annettshälsa. Sensei värmebehandling är den nya.

Ja men annars så rullar det väl på som vanligt. Slingade håret igår och det blev grått, mycket vackert. Men nu efter att ha tänkt efter lite så KANSKE det inte blev så tokigt i alla fall. Måste säga att det ser bättre ut nu än innan i alla fall, och jag fick ju bort dom gula tonerna i alla fall, haha. Ska slänga in ett par bilder nu också så får ni se.



En ny härlig vårbild på esteterna, haha inte världens bästa bild kanske men vi är söta för de.



Färgen blir inte riktigt rättvis på bild, men så ser det ut ungefär, fast det är mörkare egentligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se