Do it like a dude

Skrivet 2011-03-02 Klockan 21:34:25

Späckat! försov mig i morse, hann vara med typ en kvart på historian, sen hade vi kultur och idé historia, jag har börjat måla min målning nu, ser för hemskt ut just nu, men hoppas att det blir bättre, hihi.
Lunch efter det och sen avslutades skoldagen med lite samhäll, vilket var sjukt ovärt, för vi satt bara och snackade bal och sånt.

Efter skolan åkte jag, emma, mimmi, linnea, my och jenny upp på stan, käkade lite och sen gick vi till brudspecialisten, där beställde jag klänning, äntligen! så nu äre att fortsätta med träningen stenhårt!
Sedan åkte jag emma och my vidare till kumla, tog en sväng till mammas lokal och fördrev tiden där.
Sen åkte jag och emma till njoy och körde lite zumba, sjukt svårt va det idag, hängde inte alls med.. måste ha haft tankarna på något helt annat. Men men det var väl lite sådär lagom skönt. Hem efter det, käka lite och nu har jag precis kommit upp ur en varmt skönt bad, det gjorde susen för musklerna.

Sitter och funderar på om man ska plugga lite, men jag ooorkar verkligen inte! jag är helt slut efter två dagar i skolan. SÅ det får nog bli sängen nu.
Sovmorgon imorgon, börjar 10:10, awesome! sen blir det viladag imorgon, lite solning står nog på schemat, och möjligtvis lite yoga hemma kanske.

Hur som haver! Sängen kallar! Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se