Blogg möte

Skrivet 2011-01-28 Klockan 16:18:22

Hanna inviger idag sitt första inlägg med en gästbloggare. (töntigt, ja hehe)

Dagen har varit väldigt kaotisk för Hannas del. Hanna missade det härliga historia provet vi hade i dag på över två timmar. Ingen han klart... Efter provet kom Hanna och höll på att skrämma ihjäl både mig och Emma när vi satt i bilen... Emma och jag var på väg till Marieberg för att inhandla lite nya saker. Våran kära lärare Sandra var sjuk så lektionen blev inställd.
Hanna kom alltså till skolan i onödan, men får skylla sig själv eftersom hon inte svarar i sin nya mobil. Inte för att jag ringde henne i tid, hon hade redan åkt hemifrån men i alla fall. Hon följde med till Marieberg och även till Åbytorp.

Så nu sitter hon och jag här vid mitt köksbord. Vi har gjort lite chokladmousse som knappt gick ner i magen. Vi har även förvandlat hennes blogg. Allt är ännu inte klart, en header måste fixas!

Här kommer en jättevacker bild på vårat mästervärk som inte blev någon hitt. Snart ska vi göra en magoshake. Hoppas på mer lycka då! Eftersom jag är as lat och inte har orkat att elda så har vi inte kunnat gjort det tidigare för att det varit så kallt här inne. Men nu har Marcus kommit till våran räddning och börjat elda, kanoners!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se