20 Januari

Skrivet 2011-01-20 Klockan 21:03:18

Bara sitter här i sängen, med datorn i knät, lyssnar på musik och försöker verkligen att orka plugga.
Det är i princip så mina dagar sett ut nu ett tag. Börjar tröttna på att vara hemma nu asso, men vill inte till skolan och smitta andra, om det nu är nå som smittar, men vet inte vad det är för fel så är lite svårt att veta.
Men funderar seriöst på att dra mig iväg till skolan imorgon, och samtidigt passa på att köpa biljett till studenten, så man kommer in på krogen...men måste kolla med dom andra vad som är "bestämt"
Vill även till mberg och införskaffa lite nytt, typ en muffinsplåt, "skal" eller liknande till mobilen och sen måste jag snacka med dom inne på telia, för det är nå skumt med min mobil. Står i manualen att man kan göra en säkerhetskopiering, och då sa man "starta från hem, trycka på meny, dra ned skärmen och trycka på sekretess"
Men DÄR tar det stopp, för jag har ingen sekretess "knapp" att trycka på, det finns inte! Och har testat att trycka på dom andra som finns, typ säkerhet, för jag tänkte att det kanske är samma, men icke! För när man tryckt på sekretess, då ska man sen trycka vidare på "säkerhetskopiera min data" och det finns liksom inte...
Så jag förstår inte vad felet är, eller om det är jag som är helt dum i huvudet??? Men det är ingen annan som hittar det heller så... Aja det är mitt problem iaf, och vill ha det fixat, för jag har redan varit tvungen att "uppdatera" den,och då försvann ju alla kontakter och sånt, så måste sitta och lägga in dom igen. FETT jobbigt!

Ojojoj.....

Jag klickade hem ett telefonskal och displayskydd igår förresten, tänkte ta ett sånt displayskydd med spegel, men sen tänkte jag att det inte finns så mkt att se, så då tog jag den som... öh vad heter det? :s typ "tar bort" solstrålar och sånt. Ja iaf den ska vara bra att ha utomhus när det är ljust och sånt, så tänkte att det kan ju va bra, till våren och sommare. Sen blev det ett lila skal.



Så ser det ut!

Mamma kom in nu och sa att hennes arbetskamrat kan köpa med en väska från Thailand om jag vill ha en, och ja det är väl klar, så jag gav ett tips på vad jag skulle kunna tänka mig, himla snällt av henne iaf.
Bara hoppas att dom hittar någon också! 



Nu ska jag kolla nån serie sen ska jag sova!


Kommentarer
Postat av: My Isoniemi

Skrivet 2011-01-23 Klockan 11:11:32
Mycket bra val av färg Hanna! Di lär dig! =)

URL: http://mysfoton.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se