dagens visa

Skrivet 2011-08-30 Klockan 21:15:05

Idag har jag fortsatt med min trähand hela dagen. Jag satt hela lektionen och hackade och pillade med knivar och stämjärn och sen så skulle jag testa att stå upp, för då får man mer kraft i dragen och sådär, och ja... det fick man ju, så jag hackade mig i låret med stämjärnet, kanon! Låter dock värre än vad det är, för det blev bara ett litet hål.
Man börjar se att det är en hand i alla fall. Har tre veckor till på mig att göra klart den där, sex lektioner alltså.

Efter skolan så tod jag min lilla bil och åkte till hallsberg för en lektion i centrerad ridning, dock hade jag ingen häst att rida på, men jag fick lyssna i alla fall. Intressant det där alltså. Efter de åkte jag med kusin och moster ner till stallet och hälade på deras puttisar och sen även en sväng till kusins bygge där vi inspekterade det snea garaget. Sen skjutsade jag hem moster min och sen åkte jag hem och ät maaat.

Imorgon är det måleri som gäller i skolan, det ska bli roligt att få använda penslar igen! Så det ser jag fram emot.
Efter skolan blir det nog en sväng till Maja som bor här några hundra meter från mig och hälsa lite på hästaputtarna där, kan vara trevligt om jag nu ska låna en puttis av henne. Så ser det ut... jajjemän... men öh nu är det nog en liten film på G här och sen ska jag sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se