Ingen Balans

Skrivet 2011-08-04 Klockan 09:12:33

Har varit lite konstig i huvudet hela veckan, men igår kväll kände jag att jag inte ens kunde luta huvudet åt sidan och sen rätta upp det utan att hela världen snurrar.
Men jag gick och la mig och tnkte att det går säkert över under natten. Men när jag vaknade förut och satte mig upp i sängen så snurrade det fortfarande lika mycket. Jag gick ner och åt frukost och vid varje rörelse av huvudet så snurrar det till. Bara när jag har huvudet stilla rakfram så känner jag mig stabil.
Har suttit och kollat runt om det kan ha något med mitt förmaksflimmer att göra men hittar bara under symtom för förmaksflimmer  Och ja yrsel är väl det jag har då, men det känns ju konstigt att det bara är när jag böjer på huvudet. Så jag tror det är nå annat. Jag har ju ryggont och har precis blivit av med nackspärren, men jag tänker om det är något som har med det att göra, att det klämmer på någon liten sketen balansplutt.
Jobbigt är det här i alla fall, för jag blir liggandes antingen i sängen eller i soffan. Kan ju liksom inte göra något.
Det suger det här... usch! Jag får väl sitta här och läsa in mig på förmaksflimmer istället, så jag har någon koll på vad det är jag har för nå.



Saknar ♥


Kommentarer
Postat av: agnes

Skrivet 2011-08-04 Klockan 09:39:37
uscha, det är bara skit med dig nu ju :( hoppas det blir bättre! och saknar dig med snutt, kanske kan ses i helgen? :) <3

URL: http://fakestar.blogg.se/

Postat av: Hanna

Skrivet 2011-08-04 Klockan 15:18:20
Det kanske vi kan göra :) <3

URL: http://kinpatsu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se