Kkkurragömma

Skrivet 2011-04-04 Klockan 21:03:02

Dagen rullar på, började med sovmorgon och lite mys med pöjken. Sen åkte han till Göteborg för att kolla allsvenskan.. *suck* säger jag bara, nu drar skiten igång, haha.
Jag åkte till skolan,började 12:10 med svenska, skrev personligt brev och gick igenom hur man lägger upp ett sådant. Rast, Emma och jag gick igenom musiken vi skulle ha på idrotten, sen var det idrott som stod på schemat.
Emma och jag körde lite afro med gänget, gick väl helt okej, haha känner sig ju ganska dum när man står där framme och ska försöka låta duktig, hihi. Vet inte om dem tyckte det var nå jobbigt, men jag blev svettig i alla fall, haha. Efter skolan satt jag kvar en stund helt ensam och pluggade, sen åkte jag vidare till skopunkten för att kolla om jag hittade några skor att ha på balen, hittade ett par fina som jag tror jag ska köpa. Efter det åkte jag till mammas salong och låg i tunneln, så hiiimla skönt det är, jag somnade när jag låg i den idag. Helt sjukt vad svettig man blir också, haha. Rekommenderar verkligen alla att testa! Det är jätte skönt, ta en titt på Annettshälsa i alla fall.
Sen åkte jag hemmåt, maten stod på bordet när jag kom hem, så trevligt så. Sen har jag städat och pluggat. Nu ligger jag i sängen och letar studentklänningar, men ska nog förflytta mig till crosstrainernoch sedan duschen!

Puss!




Den här tipsade mamma om, tycker den är riktigt fin faktisk, vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se