bajs

Skrivet 2011-04-13 Klockan 13:40:04

Det är fortfarande inge kul att vakna upp och vara illa mående och efter att man ställt sig upp upptäcka att man är yr i huvudet också. Det är bajs!
Har varit hemma nu hela förmiddagen, men har fått lite gjort, har gjort min kartong till marknadsföringen som ska redovisar imorgon (SHIT!, PANIK) och så har jag hunnit plugga till provet som jag ska åka in och göra om en stund.
Historia, fösta världskriget/ryskla revolutionen. Efter det blir det kanske, om jag orkar en sväng till njoy för att köra lite afro, eller möjligtvis lite gym. Men just nu så känns det som det lutar åt att åka hem och äta, kanske basta lite och sedan däcka i sängen.

Igår efter skolan var jag med mamma till skopunkten för att köpa skor till balen, men såklart så va ju min storlek slut, jag fick ju i och för i sig på mig dom som fanns, men känns så osäkert att köpa ett par skor som är liiiite för små. Sen har jag ju spanat in ett par kängor där sen förra året typ, men fick inte med mig dom hem heller! Stackars mig. Åkte även en snabbis till skokanonen, men det sög. Så mamma och jag tog en fika på café garden, kaffe och räkmacka, mumma!
Jag fick en såndär jätte fin och mysig... magtröja? heter det så?.. aja en sån i alla fal av mamma, den har jag förälskat mig i, så himla sköön! hihi.

Nä men nu ska jag få i mig något att äta, plugga lite till och sen åker jag nog till skolan.

Skriver som agnes skrev i sin blogg, idag längtar jag efter sommaren och smögen och jag saknar min lilla böna ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se