Ångest!

Skrivet 2011-04-05 Klockan 19:03:45

Jag sitter och halv dör här i sängen, tårarna bränner bakom ögonlocken och jag vill helst para burra ner mig i täcket och gråta natten lång. Jag har panik över skolan, ca 10 veckor kvar till studenten och jag kommer aldrig, inte en chans på jorden att hinna klart med allt! Har prov imorgon i historia, om 1 världskriget och ryska revolutionen,och jag kan nada i princip, hatar historia och 1 världskriget är ändå det jag tycker är mest intressant. Men sen när det är prov, då spelar det ingen roll, jag bangar på engång. Jag kan verkligen inte sitta och skriva ett prov, jag är inte byggd för sånt. Jag får hjärnsläpp och glömmer bort allting, oavsett om jag har pluggat ordentligt och kan det egentligen. Prov är helt enkelt inte min grej. När jag läste matte då gjorde jag proven muntligt, och då går det bra, fick ju faktiskt vg både i matte a och b. Och i nian då hade jag knappt g. Så fatta då om jag hde gjort proven skriftligt som allaandra normala människor, då hade jag ju kunnat slänga mig i sjön direkt ungefär. Kan man inte få göra muntliga historiaprov också?

Paus

Känner att jag bara sitter och ordbajsar, så är nog lika bra att lämna ämnet skola och gå vidare med det andra i livet.

Jag tycker att dagarna har blivit så himla korta! Jag hinner inte med att göra det jag behöver, plugga, äta, träna, sova, skita och leva livet liksom. Förstår inte vart dessa typ 15 timmarna man är vaken under tar vägen.
Idag har jag hunnit vakna, varit och hälsat på hos Jehovas vittnen under religionen, målat lite på min målning, åka till brudspecialisten för att fixa klänningen, jätte dumt blev det där förresten, jag glömde skorna hemma, och BHn som jag köpt för att ha då, en sån där man klistrar fast bara är helt värdelös. Sen sa jag när jag stod där i klänningen och såg vacker ut att jag håller på och ska gå ned i vikt, då kom hon som hjälpte mig fram till att då kanske det är lika bra att vänta med att göra de sista finliret, men dom skulle i alla fall sy in den vid bysten, släppa ut den lite på något ställe och sen fick jag komma tillbaka senare.
Efter det så åkte jag en sväng till sturegatan 2a för ett besök hos agnes som jag inte träffat på år och dar, kändes det som i alla fall. Vi snackade lite och tog en liten fika på hälls, planerade helgen lite och sånt där mys.
Sedan åkte jag hem, och ja nu sitter jag och försöker plugga och skriva personligt brev.
Hoppas att maten är klar snart så man kan få i sig lite bränsle så hjärnan kanske, förhoppningsvis kommer igång.
Sen har jag ju tänkt åka till kumla och ligga i tunneln en halv timme, vore skönt att slappna av lite, känner mig ju en anning stressad som sagt. Men sen så äre ju det där med att hinna plugga också...

Nej usch! Jag behöver en kram och ledigt från allt som har med skola att göra! Och nu blev detta en ganska långt och ointressant inlägg, men de va skönt att få skriva av sig lite. Nu ska jag gå och checka om maten börjar bli klar. Tjofräs!



Det här är en bild från i sommras som visar hur less jag var på sommarjobbet jag hade, ungefär såhär less är jag på historian nu, fast lite mer ändå...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se