29 Mars

Skrivet 2010-03-29 Klockan 11:19:12



Här sitter jag nu och dricker kaffe, gott gott ! Försöker få någon motivation till att börja plugga men det känns verkligen sjuuuukt segt. Fattar ni att jag behöver plugga på lovet? :( Bajs asso!
Men men jag får skylla mig själv. Igår märkte jag dock att jag inte har någon naturkunskapsbok hemma :( Det känns ju inge vidare... är skolan öppen ? är det några lärare där under lovet ? *-) typ imorgon ? Kanske är så jävligt att jag måste ta mig dit och hämta den där helvetes äckel boken. :'''''( ORKA !
Aja jag kan ju iaf skriva den där energiuppsatsen eller vad man ska kalla det, frågan är ju bara hur man ska börja ?
Neeeh! jag har verkligen ingen lust att plugga ! Jag tänkte ju åka in till stan och kolla efter en jacka, kanske en väska också... undra om jag ska orka gå och duscha och fixa iordning mig och sen sätta mig på bussen och ta en sväng till Örebro. Mamma tog ju tyvär bilen och åkte till karlskoga för en halv timme sen typ.
Btw så ska mamma bli egen företagare nu :O Hon ska hyra en lokal och en bodyshape maskin och ja, gör det man gör med en sådan, as gött ! jag får bli testkanin och det gillar vi. För er som inte vet vad det är så är det en maskin som smälter fett och gör att man efter en behandling kan tappa mellan ca 2-5 cm runt tex låren. Mamma har testat och det funkar verkligen, haha jag vill också testa.. men som sagt, jag blir testkanin :) haha. Aja så ligger det till!
Kan ju passa på att fortsätta berätta om familjen då... Pappa jobbar, som vanligt. Samma jobb som han har haft i maaaassa år nu, köra tut tut lastbil! Och ja, lillebror han ligger väl uppe och sover Eller sitter framför datorn som vanligt, och ja det kan man väl säga att han har gjort de senaste 3-4 åren... *-) men men, han kan gott sitta uppe på sitt rum, jag slipper ju se honom (a) haha.

Nehe så va det de där med att plugga, jag får väl försöka ta tag i det nu!
Ska söka lite jobb först ! :)

Kyss & smek <3

Lite bilder från söndagmorgon när vi åt våfflor :)

Jag ääääär så ful x) haha

En bild från kvällen innan kommer också, snodd från agnes (a)

sötisar <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se