25 Mars

Skrivet 2010-03-25 Klockan 22:02:36



Den här dagen kommer jag lägga på minnet ! :)
Lilla hannis pannis gick och fick körkort idag :) va duktig jag är ! hihi.
Men usch va nervös jag var, men det släppte väldigt fort. Startade på bilprovningen i Hallsberg åkte till Kumla och sedan tillbaka, kommer tillbaka till bilprovningen och så säger hon som jag körde med " du är godkänd " ÅH ! va glad jag blev! haha. Sen så väntade jag på mamma o så kom hon... jag körde SÅKLART :P haha. Vi åkte o köpte en tårta som vi märkte var jätte äcklig när vi kom hem :P men men... pappa hade ju gjort rulltårta så jag blev nöjd iaf. :)

Sen har jag varit duktig och gjort klart svenska hemmaprovet och skickat det till Helena.
Men en dålig grej är att jag känner mig riktigt dålig.. jag kommer garanterat vara sjuk imorgon eller iaf under lovet, som vanligt :( Usch ! men men, då hinner jag väl plugga massor som jag MÅSTE göra i vilket fall som helst.
Och imorgon MÅSTE jag till skolan ! Ska ha CAD hela dagen, då vi hade idrott i 2 timmar förra veckan så vi missade caden... så det blir alltså CAD från 8:30 till ca 12 imorgon. Fika ska vi göra också, My och Linnea (kanske Jenny) har bakat, mysigt! <3
Sen så är det looooooov ! Jag ska traska upp på stan och låsa upp min mobil! jo det är sant! :O haha
Och så ska jag gå till foto 7an o kolla om dom har något uvfilter eller vad heter och closeupfilter, och en kamera väska:P hehe... blir alltså några timmar på stan.... jag TÄNKTE kolla om jag kan hitta lite kläder också, men då vet jag inte om benne är så sugen på att följa med längre, hihi :* men aja, får se.

Sen får vi se vad som händer framöver.
NU ska iaf jag leta fram lite halstabletter och sedan så blir det sängen !

Puss o snusk! Nattinatti :*

Här har vi Mimmi och Anna från sthlmsresan :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se