21 Januari

Skrivet 2010-01-21 Klockan 18:37:21

HEMMA!

Igår i skolan så fick jag ont i bröstet och svårt att andas,så jag la mig en stund och sen blev det lite bättre. Gick till skolsystern och hon tog lite blodtryck och grejer men kunde intesäga så mkt mer.. jag fick ett par kondomer (Y)
Fortsatte dagen i skolan, hade ont i bröstet men det gick. Blev dock ingen dans.
Pappa kom o hämtade mig o vi åkte hem. Efter ett tag kom mamma hem och jag berättade vad som hänt... Tänkte först att det är nog inget allvarligt... men sen fick jag ännu mer ont och svårare att andas så mamma ringde till sjukvårdrådgivningen och dom tyckte att vi skulle åka in. Så 20:15 fick jag en tid. Åkte in och fick träffa en tjej som kände lite på mig och sådär. Och så tog jag stick i fingret och gjorde ett sånt där EKG test, med massa små grejer fastsatta på hela kroppen. Sen så fick de för sig att jag skulle ta blodprov också och usch asso..
Det började med att de inte hittade någon kärl i armen så då skulle jag ta i handen. Och jag hatar att ta blodprov, finns inte mycket som är värre än det asso... men jag tänkte att det kanske inte är lika farligt att ta i handen. Så då satt jag där med en sköterska på ena sidan och med mamma på andra.. Hon stoppade in nålen och sen blev det svart ! Jag svimmade och började gråta... vaknade upp igen grät förtfarande.. hamnade i nå slags chock tillstånd. Efter ett tag så blev det bättre... gick tillbaka till henne jag träffade först och fick en permission till Akuten på USÖ. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka dit. Grät väl oavbrutet och sen när jag väl slutat gråta och lugnat ner mig lite så säger läkaren där att jag måste ta fler blodprover för att de som jag redan har tagit inte räcker till, så då bröt jag ju ihop igenoch började gråta.. Väntade på att få komma in. Väl inne så pratade jag lite med läkaren och så lugnade jag ner mig lite och sen så tog hon mer blodprov i handen, fast den här gången gick det bättre.. fick ligga ned för det första och så var det en vasare nål så jag överlevde det oxå. Tog mer EKG och fick såna där saturationsmätare på fingrarna hela tiden för att kolla syre uptagning och grejer.
När det var klart så var kl ca 21:45 sen satt mamma o jag i väntrumet fram till ca 02:30 typ då fick jag komma in till ett rum, satt där och väntade 20 min typ och sen kom medicindoktorn in.. Hon frågade lite och klämde lite och kollade syresättningen.. fick gå ett varv runt där för o se vad som hände medmin puls. Efter en timme typ så bestämde hon att jag skulle ligga kvar på sjukhuset för att bli röntgad på morgonen.
Så mamma och jag gick upp till barnavdelning.. knappt att jag fick ligga där då det bara är 2 veckor kvar tills jag fyller 18 :D Men aa, jag fick en säng och nattlinne. Tandborste och tandkräm fick jag också.. men det var barntandkräm och smakade babian rumpa typ.. men aa och sen så skulle jag försöka sova.. gick väl inge vidare och när jag väl sov så kom dom ju och kollade till mig... vilket dom gjorde en gång i timmen eller nåt. Aa men jag överlevde natten utan störe skador och 8:45 fick jag en röntgen tid.
Gick ner till röntgen och det var ju också en upplevelse. Dom sprutade in något i kroppen på mig genom den där saken som jag hade på handen från blodprovet... usch va äckligt de va.. kändes som jag smälte ungefär. Men aa det gick bra, var klar 9:10 gick upp till rummet igen, ringde mamma som sa att hon snart skulle komma in. Och till pappa och benjamin. Mamma kom och höll mig sällskap medan vi väntade på "ronden" alltså att en läkare skulle komma och beräta provsvar och säga vad som skulle hända. Doktorn kom vid 12 och sa att jag är frisk som en nötkärna.. så antagligen beror skiten på att jag är stressad... eller så....  ja ????????? vad ???
Men men, när vi skulle gå så kom benne precis.. skönt o se honom. Sen åkte vi hem, jag duschade och sov.. och kramades med pojken <33333.
Har pratat med Helena nu som har varit så orolig, esteterna också tydligen ;)
Nu mår jag bättre iaf, har fortfarande lite ont i bröstet med är värre med handen :P
Ingen skola imorgon iaf.. ska SOVA!

Så har alltså mitt senaste dygn sett ut :) kul va ?

Kommer en söt bild på mig från när jag sitter i väntrummet.

Puuuusss på alla söta ! :*



Aa, ungefär så här glad var jag :P



Så pigg var mamma




ajajaj




Och så här mycket var kl då.. bara ca 2 timmar kvar tills vi fick komma in (Y)


Kommentarer
Postat av: gustav

Skrivet 2010-01-23 Klockan 10:34:43
usch för blodprov :$ haha men jobbigt läge hörru :O

Postat av: Hanna

Skrivet 2010-01-24 Klockan 21:39:44
haha jaa, usch :(


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se