23 Februari

Skrivet 2010-02-23 Klockan 20:18:22



Idag var jag uppe 5:30, käkade lite frukost o sen åkte jag med mamma in till örebro. Hon släppte av mig vid g-vik och sen åkte hon o jobba. Var där 6:30 och aa då hade dom ju såklart inte öppnat :O trodde dom öppnade halv 7 faktiskt... men jag blev insläppt som tur va så jag slapp stå ute och frysa rumpan av mig.
Sen vid 7 så går jag o byter om. Går in till simhallen... hälsar på en liten tjej som heter Sandra, de va hon som skulle hålla i vattengympan... det kommer en tant i sällskap av en annan tjej som inte kan ha haft alla rätt asso... konstig tjej... hon hoppade mest runt i vattnet och kollade på sina bröst som guppade runt, sjukt konstig tjej... gjorde lite som hon ville.. tanten vad väl ganska normal. Sen kom det inga fler ?! så vi började lite och sen kom det en till tjej... hon var normal men såg ut som hon kom direkt från någon grotta.
Vi fortsatte med det där, och det kan ha varit det pinsamaste jag gjort på länge asso ! shit !
Jag ville bara sjunka ner under vattnet och simma där ifrån! Hon Sandra hade nog passat bättre som dagisfröken eller någon assistent ( stavning) Aaa nej usch asso ! det där gör jag inte om asso ! 45 minuter höll det på och jag kan ju inte påstå att jag fick ut så mycket av det. Jag simmade därför ca en timme efteråt.
Sen så tappade jag bort nyckeln till skåpet, så då fick jag fråga städerskan om hon kunde låsa upp.. det gjorde hon. Sen gick jag in i bastun o där låg nyckeln ? hmmm... fick nog en blackout där någonstanns. Aa bastade, duschade och klädde på mig, sen blev det en promenad upp på stan. Gick in på ica inne på krämaren. Och sen kom bussen.
Väl hemma så diskade jag, tände i spisen och skottade. Sen blev det slappa och det fortsatte resten av dagen, har inte tagit slut än. Va ute och tog lite kort också, väldigt fintväder idag ! Solen har varit frame i princip hela dagen, och man blir ju så lycklig när den tittar fram asso ! Jag längtar till våren och sommaren !
Aja.. imorgon då ? vad händer då ?
Tänkte åka in o träna lite... ska väl försöka orka göra det också.. sen hoppas jag på att träffa älsklingen <3.

AJa nu ska jag dricka te iaf !

Puss :*

Jag saknar dig ! <3333



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se