22 Februari

Skrivet 2010-02-22 Klockan 13:09:22



Vi närmar oss slutet av denna underbara vintermånad och det kommer bara mer o mer snö.
Är sjukt trött på snön men det är ju som sagt bara Februari, vilket är en vintermånad. Grejen är att de senaste åren har det inte varit någon snö i februari typ.. då kom det lite snö i december, försvann kom lite till i januari och sen så blev det inge mer. Nu har snön legat ända sen i november utan att försvinna, det är så det SKA vara men det är inte så vi vill ha det... eller inte jag i allafall.
Helgen har varit mysig, i fredags blev det starwarsmaraton... Fast under första filmen åkte jag, benne och abbe ner till affe och satt där, käkade och hade det trevligt. Några timmar senare.. typ 2, då kom edwin, stiven o john och skulle hämta 15 pizzor som de övriga från maratonet hade beställt.. vi åkte samtidigt som dom.
Sen kollade vi 2an och 3an också.. några stycken i allafall, det var några som somna, men jag höll mig vaken både 2an och 3an :) Kl vart väl 4 innan jag och benjamin kom hem till mig och kunde sova.
Vi vaknade vid halv 11 på lördag morgon och under resten av dagen blev det inte mycket gjort.
På söndagen var det bättre väder än på lördagen, sol och sådär.. då gick vi ut, tog lite kort och sen gick vi in o värmde oss på nävesta, där var det lite människor som höll på och träna lite lovsång. Vi stannade där och lyssnade ett tag, riktigt mysigt :)
Sen gick vi hemåt igen. Gjorde inte så mycket resten av dagen, benne åkte hem på kvällen.
Idag vaknade jag halv 9, då gick jag upp, drack kaffe och sen påbörjade jag städningen som fortfarande inte är klar.. men det går framåt. Har två VVSare här som sätter dit en ny varmvattensbredare (stavning)
En utav dom ser ju inte allt för dum ut *-) (a) hihi. Men jag har ju min Benjamin :) men iaf.. man kan väl få kolla på andra killar liksom ? hehe. Men nu börjar dom bli klara.
Jaha, och vad händer senare idag då ? inte mycket, ska städa och ringa till g-vik måste jag göra.

Nu ska jag väl fortsätta städa.

Puss :*


Lite bilder från starwarsmaratonet :P



Kommentarer
Postat av: John

Skrivet 2010-02-28 Klockan 00:46:44
Yeah, awesomebilder!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se