Best laid plans

Skrivet 2010-08-06 Klockan 12:20:49

Ett tag sen jag skrev något nu, men har ju inte tid, måste liksom njuta av sista veckorna av sommarlovet, hehe.
Och det gör jag också, typ.
Igår tog jag och älsklingen en liten tripp neråt i landet. Va ju tvungna att passa på sista dagen han är ledig, eftersom han har gått och skaffat sig ett jobb (Y) så idag är han iväg och "provjobbar", får hoppas att han sköter sig galant så han blir kvar där :)
I alla fall... igår startade vi hemifrån mig typ 9:30. Vi stannade vid hammarsundet och käka lite frulle och kollade in utsikten. Sen åkte vi vidare ner mot vadstena och gränna. Tog en liten sväng genom vadstena, väldigt fint där faktiskt. Sen åkte vi längs med vättern ner mot gränna, väldigt fint det också.
Sen kom vi tillslut till gränna, där var det fuuuuullt med människor och bilar... tur att jag körde, x) haha.
Hittade iaf en parkering, men innan vi hann ut ur bilen kom det en bil och stannade framför oss, och jag lovar hon stod inte mer än 2 dm ifrån oss, inte ens det... typ 10 kanske, asso 10 cm. Happ tänkte jag, nu blir vi kvar här till imorgon, men hon hann åka så de va lugnt x) haha intressant fakta.
Vi gick runt där och kollade in alla hundratals polkagriskokerier... och alla miljontals polkagrisar! gott gott! jag fick med mig 12 st hem, haha.
Vi käkade lite, ingen höjdare va det direkt, vi kom fram till lite senare att vi hade gjort ett misstag att inte käka på hamnkrogen.. men men. Vi köpte glass och ja, gick runt och hade det allmänt trevligt :)
På vägen hem åkte vi över skänninge, där jag jobbade och kollade in staketet, de va inte målat än, fortfarande masssa oranga fläckar, väldigt charmigt, stackars dom som skulle gifta sig där.. :p
Vi åkte vidare och stannade till vid hargebadet för att kolla in det, fint (Y) åkte vidasre och tillslut var vi hemma i underbara kumla kommun, haha.
Bene och jag skiljdes åt.
Jag hamnade i badkaret för att lindra min värk som jag haft i hela kroppen typ.. de va skönt... varmt, jag svimmade nästan, som vanligt efter att jag badat några grader för varmt.
Läste lite, kollade film och sen sov jag.

Idag vaknade jag vid 9, gick upp, drack lite kaffe och sådär.
Nu har jag färgat ögonbrynen och fransarna, ska plocka brynen strax, sen tänkte jag lägga mig ute i solen/blåsvädret och försöka få liiiiiite mer färg på min bleka kropp.
Ikväll är det tänkt att det blir utgång, för första gången på typ 2 månader :o omg!

Well well.... lite pics från gränna får det bli!

puss :*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se