7 April

Skrivet 2010-04-07 Klockan 18:31:04



Fett ovärd dag, fett tråkig, fett seg och fett underkänd !
Kände direkt imorse när klockan ringde att jag inte skulle skulle gå upp. Låg kvar typ 40 min innan jag fick skynda mig till bussen. Sen när jag väl sitter på bussen och smsar med mimmi så säger hon att vi inte börjar förens 9:15.
Så kuuuuuul, jag var i skolan typ halv 8.. jag blev äckligt arg! Men men, Jenny kom efter en stund så vi gick o satte oss och plugga, jag skrev klart intevjun och svarade på lite frågor ur projekt och företagandet som vi för övrigt har prov i nästa vecka, det kommer nog inte gå så bra då jag endast har svarat på 7 frågor utav ca 50.
Sen hade vi iaf formgivning, jag skrev en text om mitt hus som jag har byggt. Hade lunch någon gång där emellan. Vi slutade egentligen 12:15 men jag satt kvar och skrev rent skiten på datorn och sen så fick det vara nog. Klockan var väl typ 15:10 när jag lämnade skolan. Tog 25an till oskarsparken, gick av där och gick bort till Njoy.
Satt där och väntade på att dansen skulle börja och sen dans! Och det är ju för härligt alltså! Bara 5 veckor kvar tills det tar slut och vad skajag göra då ? jag vill ju fortsätta dansa.. Men, vart,när,vad ? hoppas iaf på att hitta något.
Har ju sagt ett bra tag att jag ska börja på pardans, frågan är ju bara om någon vill hänka på ? Annars får jag väl gå ensam. Aja, sen så gick jag till sjukan, tog bilen med mamma och åkte hem. Hemma nu då!
Gick upp o la mig i sängen direkt för att gråta och tycka synd om mig själv en stund. Vet inte om det känns så mkt bättre men men. Förkyld, ont i huvudet, ont i magen och mår illa, så mår jag ! Kalas asso! Undra vad livet har att erbjuda för hemskheter imorgon ?
Aja nu blir det plugg iaf !

Adjöken!

Ny tunika från Vila och nya armband från gina. YY



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se