29 April

Skrivet 2010-04-29 Klockan 19:16:18

Här sitter man, som vanligt.. vad gör vi med livet egentligen ?
Skola, skola, jobb, jobb... sen lever man livet när man är 65 och sen dör vi.....värt...
Hmm... jaja
Dagen har varit jobbig, jag har varit trött och haft ont i magen och mått illa.
Hade engelska B nationella på morgonen 8:30, det fick ju som det gick.
Sen kollade vi dans i innova eftersom det är dansensdag idag (Y) duktiga killar och tjejer.
Sen hade vi svenska och sen slutade jag 11:10, skönt.
Gick och käkade lite och sedan tog jag bussen till usö med emma och jennifer.
Hämtade mammas bil och sedan skulle vi ta oss till knuffen, det blev en liten rundtur i örebro innan vi kom fram, haha. Stod där och väntade en stund, emma träffade sin barndomskompis, Malin tror jag hon hette.
Vi stod på knuffenparkeringen en stund innan jennifer blev törstig och hungrig, så vi for en sväng till donkan, mcdrive (Y) Sedan åkte vi tillbaka till knuffen för att möta upp en trevlig kille som gav oss trevliga grejer. Emma och Malin lämnade bilen och han hoppade in istället. Skjutsade pojken till tullängen för att han hade varit så snäll och fixat fram gott gott, sedan skjutsade jag hem jennifer och vi pratade lite om morgondagen, eller aa kvällen/natten.. får se om det händer nå spännande ;)
Sen så åkte jag hemmåt, drack lite kaffe och fixade lite sen var det dags att åka in till örebro igen.
Möte upp miccis på friskis och svettis och sen körde vi ett core bousu pass. Jag tyckte att det var mer balansträning, men jag märkte ju då att jag kanske inte har så himla bra balans, för shit va svårt de va att stå på dom där. Får man in balansen så tror jag att det där är riktigt bra träning, och sen var det ju faktiskt ganska jobbigt för bennen :) Jag hade redan träningsvärk från igår av dansen, som för övrigt var skiiiit kul igår ! ville inte åka hem, haha. Men ja i alla fall, imorgon kommer jag nog inte kunna gå, haha. Idrott har vi imorgon också (Y) kalas !
Ingen vanlig fredag imorgon heller ju. Ingen idrott på morgonen, utan den ska vi ha kl 13:30 och vi ska vara på gustavssvik och simma, inte jag dårå pga av "tjejeliga" skäll, haha. Jag sak springa/gymma lite.
Sen blir det bussen hem för att duscha och fixa iordning sig för kvällen. Pappa skjutsar bene och mig till michaela och så blir det lite grillning och sådär :) väldigt trevligt. Måste hitta något att köpa till lisa oxå :O vad ? och när ska jagha tid att köpa det?! :S hejåhå! aja det löser sig väl kanske.

Sådär nu har man ätit också... (Y) nu då ? plugga ? ut och gå ? hmmm.. får se hur det blir, ska sluta skriva nu i alla fall.

För övrigt så är benne en dissare och svikare.

Puss puss :*




Kommentarer
Postat av: Bene

Skrivet 2010-04-29 Klockan 19:26:33
haha, tack älskling! <3

Du är ju lika mycket svikare du?:O

Postat av: Hanna

Skrivet 2010-04-29 Klockan 19:43:43
</3


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se