20 April

Skrivet 2010-04-20 Klockan 22:18:23



Riktigt lång dag har det varit idag.
Vaknade vid 8 och var sjuuuukt trött, ville verkligen inte lämna sängen, men jag drog mig upp, duschade, drack kaffe och fixade lite innan jag gick till bussen och åkte till skolan.
Kommer till skolan och har projekt och företagande.. vi ska "köpa" lägenheter och räkna ut massa kostnader och skit, jag förstår inte riktigt alltså, men jag måste ändå säga att det är ganska intressant, är ju bara att veta till framtiden liksom. Den lektionen slutade 10:45, då gick vi och käkade lite äcklig mat och sedan så satte vi oss utomhus och pratade fram till ca 12:40 då naturkunskapen började. På naturkunskapen gjorde jag inte mycke inte, fy vad jag inte gillar dom lektionerna alltså, kan inte koncentrera mig på vad jag ska göra när jag sitter i skolan.
Efter det så hade vi svenska, gjorde inte mycket på den lektionen heller eftersom jag är klar med allt.
Sen var det dags för samhäll, snackade aktier... fattar nada ungefär men jag vill lära mig det där! Också väldigt bra att kunna ! kan man bli rik på ;) haha. Och så sista lektionen, engelska och det var väl ungefär lika tråkigt det är som att sitta instängd naken i en glasbox med iskallt vatten upp till kanten och blodiglar och ormar som krälar runt kroppen på dig, samtidigt som det står tusentals med hungriga köttätande flodhästar på utsidan som tar kort på dig och sedan lägger ut på facebook.... ungefär så tråkigt var de, men fick sluta tidigare och då kom pappa och hämtade mig och sedan åkte vi hem. Klockan var ca 17:00 när vi kom hem.
Äta mat och slöa. Och jäkla mensvärk som kommer och går :( Hungrig är jag hela tiden också, sugen liksom. Jag hatar mens ! bläääääääääääääääää ! det är ungefär samma grej som det där med glasboxen fast det är med blodigtmensvatten i ! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ ! Ibland önskar jag att jag var kille alltså.
Aja.. så jag sitter här och är hungrig, har ont i magen och i huvudet och kollar när Inter slår barca i fotboll (Y) vilket liv ! så härligt !
Imorgon är det skoooola igen, att det aldrig tar slut alltså ! Får iaf ta bilen in :) tjo ! haha.
Aja, svenska först på morgonen, ska redovisa lite (Y) guuu så kul !
Sen är det formgivning, fyyyyyyy så tråkigt ! Måste göra annonsbilaga :(
Sen ska jag ha utvecklingssamtal :( BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Men SEN slutar jag ! jaaaa ! :) DÅ ska Hanna åka hem och... sova ? JAAAAA va skönt !
Och SOVA ska Hanna göra NU också ! JAAAAA !
Ska läsa min godnattsaga först.... clas ohlson katalogen, rekomenderas starkt för barn i alla åldrar (Y)

Så godnatt världen och det yttre, vi smakas och känns !

smek&pill :*




gammal gammal bild... :P






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se