2 April

Skrivet 2009-04-02 Klockan 18:09:51

Dagen blev inte riktigt som planerat. Klockan ringde inte i morse, och när jag väl hade vaknat så hade jag missat bussen som går 850, och nästa buss går 10:30.. jag sätter mig upp i sängen och känner att jag en fruktansvärd mensvärk :( bajs!
Jag blev iaf varit hemma idag.. men har fått ganska mycket gjort, jag skrev om min novell, svarat på alla svenska frågor, och pluggat lite på engelska bokredovisningen som är imorgon. För övrigt så ska allt annat oxå in imorgon!
Skönt att äntligen vara klar med allt.. fast ligger efter ganska mycket i matten nu, så tyvär så kommer jag få sitta på lovet och räkna lite.. men får skylla mig själv..

Annars har jag inte gjort så mkt annat idag.. har städat lite, suttit ute i solen och njutit av värmen! SÅ SJUKT SKÖNT ! jag älskar solen, värmen och vårkänslorna börjar komma nu. :D Och en dag närmare påsklovet nu ! Det kan inte bli bättre asso! eller jo det kan det kanske *-) :) men men, jag är nöjd iaf.

Pappa har fått igång på min moppe oxå.. så tog en liten sväng till Bene på den.. pratade lite, pussades, kramades :D mmmmm.. mysigt ! <33 Älskar min pojke :) <33333

Imorgon SKA jag till skolan !!! Måste !!!! Och sen efter skolan så ska jag upp på stan o köpa hårfärg til Bene för på lördag ska vi färga håret, kanske klippa ? :)  mohahaha.. Hoppas på att min älskade agnes kommer i helgen oxå ! :) <333

NU ska jag fortsätta städa lite, sen ska jag nog... hmmm.. vet inte, får se.
Blir sängen tidigt idag iaf.. :P kanske.

Aja men puss och kram.. hallonkräm :*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se